ağustos böceği değilim

bayılıyorum böle alingirli başlıklar yazmaya. efendim başlıktaki meramım şudur ki; bu gördüğünüz fasulyeler kışa hazırlık serisinin bi parçası. tarife ne hacet demiycem ve nasıl yaptığımı kısaca anlatıcm.

1 kg faulye

3-4 domates

domateslerin kabuklarını soyup tencereye alıyoruz üzerinede temizlenmiş fasulyeleri atıyoruz, rengi dönene kadar kavuruyoruz (7-8 dk yeterli) sonrasında soğutup buzdolabı poşetlerine alıp derin dondurucuya yolluyoruz.

ben hazırladığım harcı ikiye bölüp poşetledim.

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s